lunes, 2 de febrero de 2015

1r. PREMI A L`EXCEL.LÈNCIA DE TR DE BATXILLERAT.


El propassat dijous dia 29, en el marc de les II Jornades Científiques i Culturals, va tenir lloc la celebració del 1r. Premi a l`excel.lència dels TR de Batxillerat. Els 4 millors treballs presentats durant el curs 2014-2015 amb una qualificació de 10 i amb menció d`excel.lència, van ser defensats novament davant d´un tribunal integrat per professors aliens al Centre, procedents de les universitats Abat Oliva, U. de Barcelona i  U. Politècnica de Catalunya.

Els treballs presentats pertanyien a l`àrea Científica, tecnològica i d`Humanitats.Amb un nivell molt elevat que va fer molt difícil al tribunal dirimir quins d`ells mereixia el premi, finalment aquest va ser atorgat a Gerard Pascual pel seu treball "Simulacions del col·lapse de forats negres primordials en l'univers primerenc".  L'Òscar Moreno, l'Àstrid Pascual i la Natàlia hernàndez van ser els altres finalistes.

Com esmentava el professor de Dret del Treball de la UB, J.Echave, "És molt lloable veure el nivell de resultats d´aquests treballs que indiquen la preparació d´aquests alumnes de cara als seus estudis universitaris i del nivell de preparació que s´imparteix en el Centre".

No hay comentarios:

Publicar un comentario